Om MIG

 

Nail Cover drivs av Lisa Silfverala
Vem är då Lisa?
Jo, en glad och målmedveten tjej som lever och andas naglar. Som har mål att alltid utvecklas och se till att andra utvecklas och får en passion inom yrket. Min filosofi är att man måste våga för att vinna. Motgångar leder till framgångar även om det kan kännas surt just då, så  blir det  alltid till det bättre.
Utbildade mig 2009 på CND och inte ångrat en sekund mitt val av yrke.
Idag arbetar jag och utbildar i märket Light Elegance. 
Tagit tag i tävlandet och ser fram mot många starter framöver. Tävlade 2011 i akryl på Nail systems open och placerade mig 2:a. Då min son var så liten insåg jag att jag inte kommer att ha den tiden det krävs att träna/tävla och valde att göra ett "litet" uppehåll.... Så nästa start var i februari 2017 i Nail Systems open 2017 och denna gången tävlade jag i Gel och fick placeringen 2:a. Nu ser jag fram mot fler starter och laddar för fullt.


Lite kortfattat, men en liten info om mig.

Filmsnutt innan /under tävlingen 2017

I skrivande stund har jag nu precis anmält mig till nailympia i London som går av stapeln 30sep-2oktober 2017. Men innan dess så kör jag SM 6-7 september. Ska bli super kul och är taggad till max. Blir både i Gel och Akryl som tävlingarna i Stockholm och London har.

SM blev resultatet två 4:e platser
Nailympia i London gick över förväntan. Enormt startfält och en fantastisk upplevelse.
Resultatet blev:
Två 8.e platser
En 9:e plats
En 11:e plats
En 14:e plats
Supernöjd trots materialproblem och strul:-)